Burdur'da Hızlı Tren Projesi İçin 2016'da Başlayacağız Dedi
Lütfi Elvan, Burdur'da hızlı tren projesinin 2016'da başlayacağını açıkladı. Eski Bakan Elvan, Burdur'un ulaşım projeleri ve yatırımlar hakkında bilgi verdi.
Burdur'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'na katılan Lütfi Elvan, hızlı tren projesinin 2023 yılına beklenmeden 2016'da başlayacağını duyurdu. Toplantıda partililere hitap eden Elvan, Cumhuriyet Halk Partisi'nin seçim beyannamesine eleştirilerde bulunarak, muhalefetin projelerinin yetersiz olduğunu vurguladı.
Hızlı tren talebinin yüksek olduğunu belirten Elvan, "Hızlı tren istiyoruz, madem öyle 2023'ü beklemiyoruz, 2016'da başlıyoruz. Burdur’a konforlu ulaşım sağlamayı hedefliyoruz" dedi. Elvan, Burdur'un Antalya, İzmir ve Afyon ile otoyolla bağlanacağını da ekledi.
Toplantıda, AK Parti Burdur İl Başkanı Ömer Bütüner, Burdur'un üç milletvekili kazanması için çalışacaklarını belirtti. Ayrıca, Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, hızlı tren ve bölünmüş yollar hakkında bilgi vererek, yatırımlardan yararlanma hedeflerini ifade etti.
Konuşmasında Burdur'un kültürüne de atıfta bulunan Elvan, partisine katılmaları için vatandaşları davet etti. Toplantı, halk oyunları gösterisiyle sona erdi ve Elvan, katılımcılara hitap ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Programın ardından Elvan, Antalya'ya hareket etti.