Anamur »

Erzurum'da Gerçekleşen Siyer Temalı Kitap Günleri, Ziyaretçi Akınına Uğradı

Erzurum'da düzenlenen Siyer Temalı 2015 Kitap Günleri, yoğun katılım ile devam ediyor. 3 Mayıs'a kadar sürecek etkinlikte birçok yazar ve kültürel aktivite yer alıyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Erzurum'da gerçekleştirilen Siyer Temalı 2015 Kitap Günleri, ilk günden itibaren büyük bir ilgiyle karşılandı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte, tanınmış yayınevlerine ait binlerce kitap indirimli olarak okuyucularla buluştu. 3 Mayıs'a kadar açık olacak olan Havuzbaşı Kent Meydanı'ndaki kitap günlerine, esnaf ve belediye yetkililerinin verdiği bilgilere göre, ilk üç günde on binlerce kişi katıldı. Açılış programında Bursa İl Müftüsü Prof. Dr. Mehmet Emin Ay, çeşitli etkinliklerle Peygamberimizi anlattı. Başkan Mehmet Sekmen, kitap okumanın önemine değinerek, her yaş grubundan insanın okumaya teşvik edilmesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca, kitap günlerinde birçok yazar ve sanatçının katıldığı kültürel etkinliklerin düzenlendiğini belirtti.
İkinci gün etkinliklerinde ise yazar Fatih Duman ve diğer yazarlar söyleşi ve imza günleri gerçekleştirdi. Ayrıca, Türkiye’nin meşhur Kurra Hafızlarından Abdülkadir Şehitoğlu da Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirdi. Erzurum, manevi ve kültürel açıdan önemli bir organizasyona ev sahipliği yaparak, katılımcıların memnuniyetini sağladı. Bu tür etkinliklerin devam etmesi planlanıyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.