Anamur »

Sarıgöl'de Ahmet ve Aytekin Doğrul Kardeşlerin Traktörle Pulluk Kullanımı

Sarıgöl'de yaşayan Ahmet ve Aytekin Doğrul, traktörlerinin arkasına eski pulluk bağlayarak tarlalarını başarıyla sürdü. Pratik zekalarıyla dikkat çeken kardeşler, eski pullukları yeniden kullanarak tarım işlerini kolaylaştırdı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Sarıgöl'de yaşayan Ahmet ve Aytekin Doğrul, tarlalarını işlerken pratik bir çözüm buldular. Eski bir pulluğu traktörlerinin arkasına bağlayarak tarla sürme işlemini gerçekleştirdiler. Kardeşlerden Aytekin Doğrul, "Evimizde dedelerimizden kalan pulluk vardı ama at olmayınca kullanamıyorduk. Ağabeyimle birlikte traktörümüzün arkasına pulluğu bağlamaya karar verdik ve denedik. Başarılı bir şekilde tarlayı sürdük." dedi. Bu yaratıcı çözüm, çevredeki birçok kişinin ilgisini çekti ve izleyenler tarafından uzun süre takip edildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.