Anamur »

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Panorama Müzesi Hazırlıkları İçin İstanbul'da İncelemelerde Bulundu

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İstanbul'daki Panorama 1453 Tarihi Müzesi'ni ziyaret ederek, Gaziantep Savunması'nı anlatan bir Panorama Müzesi'nin kurulması için çalışmalar başlattı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Panorama 1453 Tarihi Müzesi'ni ziyaret etti. Bu ziyaret, Gaziantep'in kültürel ve turistik gelişimine yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Şahin, Gaziantep Savunması’nı tanıtacak bir Panorama Müzesi kurulması için harekete geçti. Yıllık 1 milyon ziyaretçi çeken müzede, tasarımlar detaylı bir şekilde incelendi ve Kültür A.Ş. İdari İşler Müdürü Salih Doğan'dan bilgi alındı. Gaziantep Savunması'nın tarihi önemi vurgulanarak, bu mirasın genç nesillere aktarılması gerektiği belirtildi. Ayrıca, Antep Kalesi'nin yanına yapılacak müze için Panorama 1453 Tarihi Müze yetkililerinin önümüzdeki günlerde Gaziantep'e gelmesi planlanıyor.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.