Anamur »

Van Edremit'te Yeni Yol Açma ve Fidan Dikme Çalışmaları Devam Ediyor

Van'ın Edremit ilçesinde, belediye ekipleri, yeni yollar açmanın yanı sıra meyve fidanları da dikerek hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Van'ın Edremit Belediyesi, çalışma sezonunun başlamasıyla birlikte sunduğu hizmetleri aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Edremit Belediyesi, ilçeye bağlı birçok mahallede yeni yollar açmaya devam ederken, meyve fidanlarını da dikmeye başladı. Eski Camii Mahallesi'nde yürütülen yol yapım çalışmalarını, Edremit Belediye eş başkanları Sevil Rojbin Çetin ve Abdulkerim Sayan yerinde inceledi. Yol açma ve genişletme çalışmalarında ağaçlara zarar verilmemesi için büyük bir özen gösteren Edremit Belediyesi ekipleri, ağaçlık alanların durumunu gözeterek, bazı bölgelerde 8, bazı bölgelerde ise 10 metreye varan genişlikte yollar açarak mahalle sakinlerinin ulaşım sorununu ortadan kaldırdı. TOKİ üst yoldan başlayarak Sahil Caddesi ana yoluna kadar devam eden çalışmalarda, toz yapma riski olmayan ve yağmurlu günlerde çamura dönüşmeyen kalker kumu serimi gerçekleştirildi. Ayrıca, yol güzergahında bazı alanlara yeni ağaç fideleri dikilerek, yeşil alanların artırılması hedeflendi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.