Anamur »

Zonguldak Merkez'de 5. Kollektif Bahar Şenliği Gerçekleştirildi

Zonguldak Merkez'de yapılan 5. Kollektif Bahar Şenliği, katılımcılar ve davetlilerin yoğun ilgi gösterdiği bir etkinlik oldu.

Zonguldak Merkez'de düzenlenen 5. Kollektif Bahar Şenliği, Genel Maden İşçileri Sendikası Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Şenliğe katılan kollektif üyeleri ve davetliler, etkinlik boyunca keyifli anlar yaşadı. Geleneksel bir hale gelen bu şenlik, açılış konuşmalarının ardından müzik performansları ile devam etti. Grup Sarben ve Ogün Sanlısoy'un konserleri, katılımcılar tarafından ilgiyle izlendi. Şenlikte ayrıca, "Okumuş İnsan Halkın Yanındadır" projesi kapsamında bir sine-vizyon gösterimi de yer aldı. Katılımcılar, geleneksel halaylar çekerek bu özel günü coşkuyla kutladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.