Anamur »

Muğla Bodrum'dan Ortakent Gençlik ve Spor Kulübü Türkiye Finalleri'nde Zeybek Dalında Bodrum'u Temsil Edecek

Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldızlar Halk Oyunları Ekibi, Samsun'da düzenlenecek Türkiye finallerinde Bodrum'u temsil edecek. Kulüp, Muğla ve İzmir'deki bölge yarışmalarında zeybek dalında birinci oldu.

Ortakent Yahşi Gençlik ve Spor Kulübü Yıldızlar Halk Oyunları Ekibi, Samsun'da gerçekleştirilecek Türkiye finallerinde Bodrum'u temsil etmek için hazırlandı. Kulüp, Muğla ve İzmir'deki bölge yarışmalarında zeybek dalında birincilik elde etti. Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, finalist öğrencileri ve kulüp yöneticilerini makamında kabul ederek tebrik etti. Öğrencilere başarı dileklerinde bulunan Kaymakam, “Samsun’a güle güle gidin, güle dönün. Oradan güzel başarılarla dönmenizi istiyoruz” dedi ve onlara hediyeler verdi. Ayrıca, kulübün halk oyunları eğitmeni Zehra Bilgin, 4 Mart'ta Muğla'da ve 11-12 Nisan tarihlerinde İzmir'de gerçekleştirilen yarışmalarında birinci olarak Samsun'a gitme hakkı kazandıklarını belirtti. Kulüp eğitmenlerinden Akın Rüştü Fetvacı ise, öğrencilerin hem eğitmeni hem de mentorü olduğunu vurgulayarak, “Çok keyifli bir çalışmanın içerisindeler. Bodrum’un kültürünü tanıtıyorlar” dedi. 29-30 Mayıs tarihlerinde Samsun’a 32 asil, 4 yedek öğrencisiyle katılacak olan Ortakent Gençlik ve Spor Kulübü, Türkiye Halk Oyunları Final Yarışması’nda Bodrum'u temsil edecek.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.