Anamur »

Osmangazi'de Lise Son Sınıf Öğrencilerine LYS Deneme Kitabı Desteği Sağlandı

Osmangazi Belediyesi, üniversite sınavına hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine LYS deneme kitabı dağıtımına başladı. Toplam 6 bin 500 öğrenciye ulaşacak bu projeyle eğitim desteği sağlanacak.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, üniversite sınavına hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine yönelik LYS deneme kitabı dağıttı. Osmangazi Belediyesi, Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen bu proje kapsamında, 6 bin 500 öğrenciye toplamda 2 bin 600 sorudan oluşan deneme kitapları sunulacak.

Eğitim Destek Projesi
Başkan Dündar, Şehit Komando Er Samet Saraç Anadolu Lisesi'nde öğrencilerle bir araya gelerek bu destekten bahsetti. Dündar, "Osmangazi Belediyesi olarak eğitim yatırımlarına büyük önem veriyoruz. İlçemizdeki 250 okulun 200’üne çeşitli hizmetler sunarak öğrencilerimizin daha iyi eğitim almasını hedefliyoruz," dedi. Ayrıca, Hamitler Mahallesi'nde inşa edilen Uluslararası Murad Hüdavendigar Okulu ve Mehmet Akif Mahallesi'nde yapımı süren 24 derslikli Osmangazi Belediyesi İlköğretim Okulu hakkında bilgi verdi.

Öğrencilere Ümit Veriyor
Dündar, LYS kitaplarının gençlerin eğitimine katkı sağlayacağını ifade ederek, "Doğru cevaplanmış bir sorunun önemi büyük. Dağıttığımız kitaplardan edinecekleri bilgilerle öğrencilerimiz, üniversite sınavında başarılı olabilirler," şeklinde konuştu. Şehit Komando Er Samet Saraç Anadolu Lisesi Müdürü Mehmet Şahin ise, kitapların öğrencilere önemli katkılar sağlayacağını belirterek Başkan Dündar’a bu destekleri için teşekkür etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.