Anamur »

Cide'de MHP Milletvekili Adayları ve Ali Kınık Konseri Düzenlendi

Kastamonu'nun Cide ilçesinde MHP milletvekili adayları tanıtıldı, Ali Kınık konseri büyük ilgi gördü.

Kastamonu Ülkü Ocakları tarafından Cide Kapalı Spor Salonunda düzenlenen etkinlikte, MHP Kastamonu Milletvekili Adayları Cide halkına tanıtıldı. Konser öncesinde Ülkü Ocakları İl Başkanı Resul Köprülü, katılımcılara hitap ederek, "Bu salonu ve coşkuyu gördükten sonra, hangi coğrafyada olursa olsun, Türk bayrağı dalgalanıyorsa, orada mutlaka ülkücüler ve Türkler olacaktır," şeklinde konuştu.

Köprülü, Cideli hemşehrilerine hitap ederek, "Ülkü ocakları olarak burada çok samimi bir topluluk var. Bizler, rüşvet ve adaletsizlik için değil, Türk milletinin onurunu ve İslam ahlakını benimseyen gençler için buradayız," dedi. Ayrıca, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlerde MHP’nin Kastamonu'da birinci parti olacağına inandığını vurguladı.

Konuşmasının ardından, MHP Kastamonu Milletvekili Adayları Emin Çınar, Hayati Hamzaoğlu ve Hakan Çetin’i tanıtan Köprülü, katılımcılardan büyük alkış aldı. Aday tanıtımının ardından sahne alan Ali Kınık, katılımcılara birlik ve beraberlik mesajları verirken, söylediği şarkılarla dinleyicilere neşeli anlar yaşattı. Salon, ülkücülerin coşkulu sloganları ve birlikte söyledikleri şarkılarla dolup taştı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.