Anamur »

Antalya'da Düzenlenen Kongrede Prof. Dr. Hakan Bozcuk İkincilik Ödülü Aldı

Antalya'da gerçekleşen 21. Ulusal Kanser Kongresi'nde Prof. Dr. Hakan Bozcuk, Ulusal Kanser Araştırmaları ikincilik ödülüne layık görüldü.

22-26 Nisan 2015 tarihleri arasında Antalya'daki Kaya Palazzo Riu Otel'de düzenlenen "21. Ulusal Kanser Kongresi", Türk Tıbbi Onkoloji, Türk Pediatrik Onkoloji Grubu ve Türk Radyasyon Onkolojisi Dernekleri'nin iş birliğiyle gerçekleştirildi. Kongreye, Türkiye ve dünyanın farklı bölgelerinden birçok uzman bilim insanı katıldı. Prof. Dr. Hakan Bozcuk, ödülünün kendisi ve yardımcı araştırmacıları için büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti. Bozcuk, onkoloji alanında yeni başarılar elde etmek için çalışmalarına devam edeceğini vurguladı. Bu tür kongrelerin, kanserle ilgili önemli bilimsel gelişmelerin paylaşıldığı ve sosyal sorunların tartışıldığı platformlar olduğunu ifade etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.