Anamur »

İbrahim Aydemir, Erzurum'da Kamu Kuruluşlarını Ziyaret Ediyor

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, kamu ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ederek çalışmalarını sürdürüyor. Ziyaretleri sırasında, ifade özgürlüğü ve eğitim konularına vurgu yaptı.

AK Parti Erzurum Milletvekili adayı İbrahim Aydemir, seçim çalışmaları kapsamında kamu ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Memur Sen il Başkanlığını ziyaret eden Aydemir, burada Memur Sen İl Başkanı Abdullah Duman ve Eğitim Bir Sen Başkanı Mustafa Karataş ile istişarelerde bulundu. Aydemir, ziyaretinde, ‘AK Parti’nin en büyük eserlerinden birisi ifade, inanç ve girişim özgürlüğüdür’ dedi. Ayrıca, Eğitim Bir Sen ve Memur Sen’in kurucusu Mehmet Akif İnan’ı rahmetle andıklarını belirtti. Aydemir, Memur Sen’in demokrasi ve ifade özgürlüğü anlamında önemli bir kurum olduğunu vurgulayarak, ‘Bu kurum bir özgürlük abidesi ve demokrasi kürsüsüdür.’ şeklinde konuştu. Eğitim Bir Sen’in eğitim alanındaki rolüne de değinen Aydemir, Erzurum’un eğitimdeki hassasiyetlerine dikkat çekti. Ziyaretinin ardından, sağlık alanında önemli reformlar gerçekleştiren eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ’a da vurgu yaparak, Erzurum’un sağlıkta bir cazibe merkezi haline geldiğini ifade etti. Aydemir, ziyaretlerini tamamladıktan sonra Yakutiye'deki kamu kurumlarına geçiş yaptı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.