Anamur »

Malatya'da Yazar İsmail Gümüş, "Hançer" adlı kitabını tanıttı.

Yazar İsmail Gümüş, Malatya'da düzenlenen etkinlikte "Hançer" kitabını tanıttı ve MHP'nin 7 Haziran'da Malatya'da olması gerektiğini vurguladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Yazar İsmail Gümüş, "Hançer" adlı eserini Malatyalı okuyucularla buluşturdu. Etkinlik, MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız’ın seçim bürosunda gerçekleştirildi. Gümüş, 7 Haziran’da Milliyetçi Hareket’in Malatya’da olması gereken yere gelmesi gerektiğini belirterek, “Malatyalılar gerekeni yapacaklardır” ifadelerini kullandı. Etkinlikte MHP Malatya Milletvekili adayı Arif Yıldız, Hakan Yılmaz, Güzün Koçak gibi isimler de yer aldı. MHP Kadın Kolları Başkanı Ayşe Gülay Coşkun, yazarla ve kitabıyla buluşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade ederek, "Hançer" kitabının herkes tarafından okunması gerektiğini vurguladı.
TÜRKİYE CUMHURİYETİ BİZİM GURURUMUZ
İsmail Gümüş, Milliyetçi Hareket Partisi’nin önemine değinerek, Türkiye Cumhuriyeti’nin kendileri için bir övünç kaynağı olduğunu belirtti. Gümüş, kitabında Selçuklu dönemini ele aldığını ve Malatyalıların 7 Haziran seçimlerinde önemli bir destan yazacaklarını ifade etti. MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Gümüş'ün eserinin değerli olduğunu ve tüm Malatyalıların "Hançer"i okumalarını tavsiye etti. Etkinlik sonunda katılımcılar, yazarla hatıra fotoğrafları çektirip kitaplarını imzalattı. Kitap satışlarından elde edilen gelirin şehit ailelerine bağışlanacağı öğrenildi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.