Anamur »

Sakarya'da 'Yeni Türkiye'nin Kültürel Vizyonu' Paneli 30 Nisan'da

Sakarya'da düzenlenecek panelde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ile Yazar İskender Pala konuşma yapacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Nisan Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde 30 Nisan Perşembe günü AKM'de 'Yeni Türkiye'nin Kültürel Vizyonu' panelini gerçekleştirecek. Programa Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Cumhurbaşkanlığı eski Genel Sekreteri ve AK Parti Sakarya Milletvekili Adayı Mustafa İsen ile Yazar İskender Pala katılacak. Etkinlik saat 20.00'da başlayacak ve tüm vatandaşlar davet edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.