Anamur »

Antalya'da İl Milli Eğitim Müdürü Okul Ziyaretlerini Sürdürüyor

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, İsmail Hakkı Kaya İlkokulu-Ortaokulu'nu ziyaret ederek okulun başarılarını değerlendirdi. Gülay, öğrencilerin milli ve manevi değerlerle yetiştirilmesinin önemine vurgu yaptı.

Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay, Kepez ilçesindeki İsmail Hakkı Kaya İlkokulu-Ortaokulu'nu ziyaret etti. Ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, okulun başarı grafiğinin her alanda hızla yükseldiğini ifade etti. Gülay, “Akademik, sportif, sosyal ve kültürel alanlarda gösterdiğiniz başarılar bizleri mutlu ediyor. Öğrencilik döneminde alınan bilginin ne kadar güçlü olursa, gelecekte de o kadar başarılı sonuçlar doğuracağına inanıyorum. Öğrencilerimizi milli ve manevi değerleri bilen bireyler olarak yetiştirmek için göstermiş olduğunuz özveri bizim için çok değerlidir” şeklinde konuştu. Ziyaret, Gülay’ın öğretmenlerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.