Anamur »

Hakkari Yüksekova'da Zırhlı Araç Kazası Sonrası Gerginlik

Hakkari Yüksekova'da zırhlı aracın devrilmesi sonrası güvenlik güçleri ile göstericiler arasında gerginlik yaşandı.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde bir zırhlı aracın bilinmeyen bir nedenle yan yatması sonucu olay yerine gelen güvenlik güçleri ile bir grup gösterici arasında gerginlik yaşandı. Edinilen bilgilere göre, kazada zırhlı araçta bulunan 3 polis memurundan biri hafif yaralandı. Kazanın ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü durumu bildirerek olay yerine çok sayıda zırhlı araç ve kurtarıcı gönderdi.

Olay yerine zırhlı araçlar ulaşırken, Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan bazı kişiler polis ekiplerine taş atmaya başladı. Bunun üzerine, polis taş atan göstericilere basınçlı su ve gaz bombaları ile müdahale etti. Kısa sürede zırhlı araçlar kaza yerinde toplanarak yan yatan aracı kurtarmaya başladı. Taş atan gösterici sayısının artması üzerine polis havaya uyarı ateşi açarak durumu kontrol altına almaya çalıştı. Olaylar sırasında çarşı merkezindeki birçok vatandaş gazdan etkilendi ve esnaf iş yerlerini kapatmak zorunda kaldı.

Olaylar, kaza yapan aracın kurtarılmasının ardından sona erdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.