Anamur »

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Genel Kurulda Yer Almayacak

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, bu sezon yaşadığı yorgunluktan dolayı genel kurulda hiçbir adayın listesinde yer almayacağını açıkladı.

Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, bir televizyon programında yaptığı açıklamada, "Yapılacak seçimde hiçbir listede yer almayacağım. Bu süreçte tek amacım Galatasaray'ın şampiyonluğu. Elimizden geleni yapıp takımı şampiyonluğa ulaştırmayı amaçlıyoruz." ifadelerini kullandı. Albayrak, camia içinden kendisine devam etmesi yönünde baskılar olduğunu ancak bu dönemde çok yıprandığını belirtti. "Bizim yolumuz hep aynı, onlarla gönülden bağlıyız. Listede olup olmamak önemli değil, Galatasaray'a hizmet etmek önemlidir." şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.