Anamur »

İzmir Karabağlar'da Pompalı Tüfekle Gerçekleşen Saldırıda 1 Ölü, 1 Yaralı

İzmir Karabağlar'da bir kıraathaneye düzenlenen pompalı tüfekli saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Olay, İzmir’in Karabağlar ilçesinde 4019/9 sokakta bulunan Ezgi ve Emre kıraathanesinde gece saat 00.30’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kimliği belirsiz bir kişi pompalı tüfekle kıraathaneye girdi ve oyun oynayan 44 yaşındaki Erdal Özcan’a ateş açtı. İki çocuk babası olan Özcan, olay yerinde hayatını kaybetti. Ayrıca, atılan saçmalardan koluna isabet eden kıraathane sahibi 52 yaşındaki Hasan Karaaslan yaralandı ve Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Hastane yetkilileri, Karaaslan’ın sağlık durumunun iyi olduğunu bildirdi. Olay sonrası kaçan saldırgan, elindeki pompalı tüfeği yakındaki bir çöp kutusuna atarak kayıplara karıştı.


Polis, kaçan şahsı yakalamak için geniş çaplı bir arama başlattı. Olayın nedeni ise henüz belirlenmiş değil ve soruşturma devam ediyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.