Orhangazi'de Müftü Nihat Aktaş, Kızı İçin Cenaze Namazı Kıldırdı
Orhangazi Müftüsü Nihat Aktaş’ın kızının cenazesi Bolu’da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Kübra Nur Aktaş, trafik kazasında hayatını kaybetmişti.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Orhangazi Müftüsü Nihat Aktaş’ın kızı Kübra Nur Aktaş, Balıkesir'deki trafik kazası sonrasında Bolu’da son yolculuğuna uğurlandı. Kazanın ardından, Kübra Nur Aktaş için önceki gün ikindi vakti Orhangazi’de cenaze namazı kılınmış ve cenazesi memleketi Bolu’ya gönderilmişti. Bolu’da, Köroğlu Camii’nde kılınan cenaze namazına Müftü Nihat Aktaş bizzat katıldı ve burada duygusal anlar yaşandı. Cenaze sırasında Aktaş, gözyaşlarına hakim olamazken, birçok din görevlisi, Bursa İl Müftü yardımcıları ve vatandaşlar da cenazeye katıldı. Orhangazi Belediyesi, cenazeye katılmak isteyenler için ücretsiz otobüs seferleri düzenledi.
Müftü Kızının Cenaze Namazını Kıldırdı
Kübra Nur Aktaş’ın cenaze namazını babası Nihat Aktaş kıldırdı. Acılı müftüyü bu zor gününde, Orhangazi din görevlileri, Bursa İl Müftü yardımcıları ve çok sayıda vatandaş destekledi. Nihat Aktaş, kızı için duyduğu acıyı paylaşan herkese teşekkür etti. Cenaze, dualar eşliğinde toprağa verildi.