Anamur »

Orhangazi'de 4 Öğrenci Yolda Bulduğu 10 Bin Doları Polise Teslim Etti

Orhangazi'de 4 öğrenci, Çanakkale gezisinde yolda buldukları 10 bin doları emniyete teslim ederek örnek bir davranış sergiledi. Öğrenciler, bu davranışlarıyla takdir topladı.

Orhangazi Öğretmen Eyüp Topçu Anadolu Lisesi'nden dört öğrenci, Çanakkale'ye düzenlenen okul gezisi sırasında sokakta buldukları 10 bin doları düşünmeden emniyet yetkililerine teslim etti. Ayşenur Öztürk, Selin Öztürk, Ceren Çetin ve Cansel Turan isimli öğrenciler, bu davranışlarıyla hem okulun hem de ailelerinin gurur kaynağı oldu. Okul müdürü Bilal Kuzu, öğrencilerin bu örnek davranışlarını takdir ederek, onlara onur belgesi sundu. Ayrıca, öğrencilerin aileleri de plaketle ödüllendirildi. Ayşenur Öztürk, 10 Nisan Polis Haftası'nda düzenlenen kompozisyon yarışmasında birinci olarak da dikkat çekti ve programda kompozisyonunu okudu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.