Anamur »

Antalya Alanya'da Sahte Dolar ile Yol Ücreti Ödeyen Rus Turist Sınır Dışı Edildi

Antalya'nın Alanya ilçesinde, eğlence dönüşü takside sahte dolar ile yol ücreti ödeyen Rus turist, polise teslim edildi. Yapılan üst aramada çok sayıda sahte para ele geçirildi.

Alanya ilçesinde bir Rus turist, eğlence dönüşü takside yol ücretini sahte dolar ile ödemeye çalıştı. Edinilen bilgilere göre, 22 yaşındaki İvan K., taksiye binerken 100 dolar vererek Türk Lirası almak istedi. Taksi sürücüsü İsa M., paranın sahte olduğunu fark etti ve durumu polise bildirdi. Olayın ardından İvan K., Atatürk Caddesi'nde bekleyen polis ekiplerine teslim edildi. Yapılan üst aramada, 12 adet sahte 100 dolarlık, 10 adet 50 dolarlık Amerikan Doları ve 2 adet 500, 2 adet 1000, 1 adet 5000 Rus Rublesi ele geçirildi. Gözaltına alınan İvan K., Alanya Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü ve yapılan sorgulamanın ardından mahkemece sınır dışı edildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.