Anamur »

Nazilli'de 1 Mayıs İşçi Bayramı Kutlaması İçin Başkan Alıcık'tan Mesaj

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Alıcık, işçilerin emeklerine saygı gösterilmesi gerektiğini vurguladı.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 1 Mayıs İşçi Bayramı'nın kutlanması dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, bu özel günün barış ve huzur içerisinde geçmesini diledi. Ayrıca, 1 Mayıs’ın toplumsal dayanışmayı ve işbirliğini güçlendiren bir fırsat olduğunu ifade etti. Alıcık, "Alın teri ve emek bizim için en değerli şeydir. Her zaman emeğe saygı duyan bir anlayışa sahibiz. İşçi kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz" dedi. Ayrıca, 1 Mayıs'ın dünya genelinde ve Türkiye'de kutlandığını hatırlatarak, emekçilerin birlik ve dayanışma günü olduğuna dikkat çekti. Bu vesileyle tüm işçi ve emekçilerin bayramını kutladı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.