Anamur »

Kayseri'de İsmail Tamer, Sivaslı Dernekleri ile bir araya geldi.

Kayseri'de Sivaslı Dernekler Federasyonu'nun düzenlediği yemekte buluşan İsmail Tamer, Sivaslıların desteğinden memnuniyet duyduğunu belirtti.

AK Parti Kayseri Milletvekili ve Milletvekili Adayı İsmail Tamer, Sivaslılar ile bir araya gelmek üzere Sivaslı Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen bir yemekte buluştu. Programda yaptığı konuşmada, Sivaslıların kendisine olan desteğinden dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden Tamer, seçim çalışmalarının hızla sürdüğünü vurguladı. Tamer, "Sivaslı Dernekler Federasyonu başkanları ve üyeleri ile yemekte bir araya geldik. Sivaslı hemşehrilerimle dertleştik ve kendilerinin büyük desteklerini hissetmek beni mutlu ediyor" dedi. Kayseri'deki Sivaslı nüfusuna dikkat çeken Tamer, "Burada 150 bin Sivaslı var. Onların desteklerini hissetmek benim için çok önemli. Ne olursa olsun biz onlarla beraberiz. Onlarla hem acı hem de sevinç yaşıyoruz" diye konuştu. Kayseri'nin kendi memleketi olduğunu belirten Tamer, Sivaslılarla birlikte çeşitli faaliyetlerini sürdüreceğini sözlerine ekledi. Programa Sivaslı Dernekleri'nin başkanları, yöneticileri ve üyeleri katıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.