Anamur »

Adana Seyhan'da 15 Yaşındaki Kıza Taciz Eden Şahıs Yakalandı

Adana Seyhan'da parkta 15 yaşındaki kız çocuğuna yaklaşarak tacizde bulunan şahıs, polisin müdahalesi ile yakalandı. Olayın detayları araştırılıyor.

Adana'nın Seyhan ilçesinde, Kurtuluş Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 15 yaşındaki S.F. isimli kız çocuğu sabah saat 10.30 civarında Atatürk Parkı'nda oturuyordu. Bir süre sonra yanına yaklaşan bir şahıs, elini kızın omzuna atarak "Gel seninle kahvaltı yapıp çay içelim. Benden sana zarar gelmez" dedi. Kız çocuğu bu duruma tepki göstererek, "Sen kimsin, ben seni tanımıyorum, defol git buradan" diyerek kendisini savundu. Ancak şahıs, "Ben senin ağabeyin sayılırım, benden sana zarar gelmez" şeklinde cevap vererek kızı ikna etmeye çalıştı. Olay sırasında yoldan geçen bir akraba, kızı görünce yanına gelerek durumu sordu. S.F., yaşadığı durumu akrabasına anlattı. Akraba, hemen polise haber vererek şahsı şikayet etti. Polis, yapılan ihbar üzerine şahsı kovalamaca sonucu yakalayarak gözaltına aldı. İlk olarak Zübeyr Z. ismini veren şahsın, gerçek isminin Sinan G. (30) olduğu ve daha önce hakaret, tehdit, uyuşturucu ve yaralama gibi 8 ayrı suçtan arandığı belirlendi. Zanlı, polis merkezine götürülerek sorguya alındı. Sorgunun devam ettiği bildirildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.