Anamur »

Bursa'da Saadet Partisi Adayları Sevgi Buluşmasında Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Bursa'da Saadet Partisi milletvekili adayları, halkla buluşarak sevgi dolu bir etkinlik gerçekleştirdi. Adaylar, Setbaşı'ndan başlayarak Heykel ve Kent Meydanı'na kadar yürüyüş düzenledi.

Bursa'da Saadet Partisi (SP) milletvekili adayları, şehir merkezinde düzenledikleri "Sevgi Buluşması" etkinliğinde vatandaşlarla bir araya geldi. Saadet Partisi Bursa teşkilatı yöneticileri ve milletvekili adayları, Setbaşı'ndan başlayarak Heykel ve Kent Meydanı'na kadar yürüyüş yaptı. Bu yürüyüş sırasında partililer, vatandaşlara gül ve karanfil dağıtarak sevgi mesajı verdiler. Etkinliğe katılan çok sayıda partili, 7 Haziran seçimleri için vatandaşlardan destek isteğinde bulundu. SP adayları, halkla kurdukları bu iletişimle seçim sürecine yönelik umutlarını artırmayı amaçlıyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.