Anamur »

Oltu'da Erzurum Büyükşehir Belediyesi Tarafından Yapılan Yatırımlar Hızla İlerliyor

Oltu'da, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı yatırımlara dair çalışmalar devam ediyor. Kırsal Kalkınma Daire Başkanı ve ekipleri, mahalleleri gezerek projeleri yerinde inceledi.

Oltu’ya bağlı Dümbüllü Deresi, İnci Grubu ve Yukarı Kumlu Grubunda Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü yatırımlar hızla ilerliyor. Erzurum Büyükşehir Kırsal Kalkınma Daire Başkanı Bedri Özdemir, Oltu İl Encümeni Ahmet Zengin ve Oltu Şantiye Şefi Hüseyin Acar, yapılan çalışmaları yerinde kontrol etmek amacıyla mahalleleri ziyaret etti. Özdemir, "Yapılan işler gayet iyi gidiyor. Planladığımız birçok projeyi beklediğimizden daha erken tamamlayacağız. Ekiplerimiz işlerini iyi biliyorlar. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılayarak, halkımızı rahatlatacağız." şeklinde konuştu. Mahalle sakinleri, kendilerine gösterilen ilgi ve destek için Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve ekiplerine teşekkür ettiklerini ifade ettiler.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.