Anamur »

Eskişehir Merkez'de Bir Kuaför, Pazar Kapatma Kararını Protesto Ediyor

Eskişehir Merkez'deki bir kuaför, pazar günleri dükkan kapatma kararını protesto etmek için dükkanını açık tutmaya devam ediyor. Kuaför Abdil Kumru, bu eylemle adalet talep ediyor.

Eskişehir'de kuaför Abdil Kumru, Eskişehir Berberler ve Kuaförler Odası'nın pazar günleri kapatma kararını protesto etmek amacıyla dükkanını açık tutuyor. Bu eylemi, aynı karara uymayan diğer kuaförlere dikkat çekmek için gerçekleştirdiğini belirtiyor. 21 Ocak 2014'te alınan kararın bazı meslektaşları tarafından çiğnendiğini ifade eden Kumru, eşitlik talep ediyor.

“Eğer bu karar uygulanacaksa, herkes için uygulanmalı” diyen Kumru, Berberler Odası'nın kuralları eşit bir şekilde uygulamadığını savunuyor. 10 kuaför varsa, hepsinin de dükkan kapatmasını istediklerini belirten Kumru, mevcut Oda Başkanının istifa etmediği sürece dükkanını kapatmayı düşünmediğini de vurguladı.

“Müşteri ve Maddi Kaybımız Var”
Kumru, diğer kuaförlerin de benzer sebeplerle dükkan açtığını, eşit uygulama olmadığı için kendilerinin de bu yola başvurduklarını ifade ediyor. “Önceki dönemlerde herkes kapattığında iş kaybımız olmuyordu. Şimdi ise müşteri ve maddi kayıplar yaşıyoruz” diyerek durumu özetliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.