Anamur »

Beşiktaş'ta Temizlik İşçileri, 1 Mayıs'ı Coşkuyla Kutladı

Beşiktaş’ta temizlik işçileri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü coşkulu bir etkinlikle kutladı. Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da işçilere eşlik etti.

Beşiktaş Belediyesi’nde çalışan temizlik işçileri, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü alternatif bir etkinlikle kutladı. Etkinlik, Tören Sokak Meydanı’nda gerçekleştirildi ve Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, belediye çalışanları ve birçok vatandaş etkinliğe katıldı. Temizlik işçilerinden oluşan koro, müzik eşliğinde marşlar söyleyerek 1 Mayıs’ı kutladı. Başkan Hazinedar da bu koroya katılarak marşlara eşlik etti ve 1 Mayıs Marşı’nı birlikte seslendirdi.


Başkan Hazinedar, İşçilerle Birlikte Marş Okudu

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, marş okurken, "Taksim’in kapatılmasının ardından Beşiktaş’taki olaylar, bayramı kutlamamıza engel oldu. Taksim’in açılmasını isterdik. Taksim, işçi bayramı için önemli bir simge. Bu bayramları çatışma aracı haline getirmemek lazım. Sorumluluk benim" dedi.


7 Haziran Seçimlerine Dikkat Çekti

Murat Hazinedar, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimlere de değinerek, "Bu seçim, halkın iradesinin şekilleneceği bir dönüm noktası. Taksim’i açacak olan bu seçimdir. 7 Haziran’ın iyi değerlendirilmesini diliyorum. Beşiktaş’ın değerlerini İstanbul’a ve Türkiye’ye taşımayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.