Anamur »

Gültekin Uysal, Adana'da DP Aday Tanıtım Toplantısında Konuştu

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Adana'da düzenlenen milletvekili aday tanıtım toplantısında, demokrasi ve zenginlik mesajı verdi. Uysal, partisinin milletin gönlünde yer bulduğunu vurguladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Adana'da partisinin milletvekili aday tanıtım toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Uysal, Türkiye’nin 77 milyonluk nüfusu ve stratejik coğrafyasının, insanlığa katkı sağlama noktasında büyük bir potansiyele sahip olduğunu ifade etti. "Güçlü Türkiye’nin sesini duyurma iradesi halktadır. Cumhuriyet’in kurucu ideallerinden ve Demokrat Parti’nin felsefesinden aldığımız heyecanla, bugünün Türkiye’sine hizmet vermek için buradayız." dedi. Uysal, Türkiye’nin zor zamanlarında halkın yanında olan bir anlayışla hareket ettiklerini belirtti.

Demokrasi ve Zenginlik Vurgusu
Uysal, "Devleti tahakküm aracı gibi kullananlara karşı ‘herkes için demokrasi, herkes için zenginlik’ diyoruz." diyerek, Demokrat Parti’nin toplum için önemli bir hareket olduğunu dile getirdi. Ülkenin dört bir yanına hizmet götüren bir anlayışla yola çıktıklarını vurguladı. Uysal, bu sevdanın yeniden canlanması için kendilerini adadıklarını ve bu yoldan asla geri dönmeyeceklerini belirtti. Toplantının ardından DP'nin Adana milletvekili adayları tanıtıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.