Anamur »

Aydın Didim'deki Altınkum Plajı, Güneşli Havalarda Ziyaretçilerini Bekliyor

Aydın'ın Didim ilçesindeki Altınkum Plajı, Mayıs ayının sıcak günlerinde yerli ve yabancı tatilcileri ağırlamaya başladı.

Aydın'ın Didim ilçesinde hava sıcaklıkları Mayıs ayında 28 dereceye kadar ulaşırken, yerli halk ve tatilciler deniz kenarına akın etti. Altınkum Plajı, güneşli havaların tadını çıkarmak isteyenler için popüler bir tercih haline geldi. Hava sıcaklığı 28 derece, deniz suyu sıcaklığı ise 15 derece olarak ölçüldü. Didim'de plajda oturanlar, denizi izleyerek vakit geçirirken, bazıları güneşlenmeyi tercih etti, bazıları ise masmavi denize girdi. Ayrıca, Didim'de yaşayan yabancı tatilciler de Altınkum sahilinde güneşin ve denizin keyfini çıkardılar. Kafe ve restoranlar ise kalabalık misafirlerini ağırlamaya başladı. Bazı tatilciler su sporları yaparken, diğerleri güneşin altında kitap okumayı tercih etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.