Anamur »

Şanlıurfa Merkez'de Suriyelilerle Yerli Halk Arasında Kavga Çıktı

Şanlıurfa Merkez'de, Suriyeliler ve yerli halk arasında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları hastanelere kaldırırken, polis durumu kontrol altına almaya çalıştı.

Edinilen bilgilere göre, Şanlıurfa'nın Haşimiye Meydanı'nda Suriyeliler ve Şanlıurfalı vatandaşlar arasında gerginlik yaşandı. Yerli halk, Suriyelilerin kentte bulunmasını istemediklerini belirterek, sığınmacıların bölgeden çıkarılmasını talep etti. Çıkan kavga sonucunda 3 kişi yaralandı ve olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları çeşitli hastanelere sevk etti. Polis ekipleri ise kargaşayı kontrol altına almaya çalışırken, olaya karışan kişileri tespit etmek için çalışma başlattı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.