Anamur »

Fatsa’da Limanın Kapatılacağına Dair İddialar Asılsız

Fatsa’da Limanın kapatılacağı yönündeki iddialar yalanlandı. Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, limanın kapatılmayacağını duyurdu.

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Limanı'nın kapatılacağına dair kamuoyunda dolaşan haberlerin asılsız olduğunu açıkladı. Anlayan, bu konuda yaptığı açıklamada, “Fatsa Limanı kapatılmıyor, kapatılmayacak” dedi. Geçtiğimiz günlerde Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın da benzer bir yanlış anlaşılmaya neden olduğunu belirten Anlayan, vatandaşların bu konudaki endişelerinin yersiz olduğunu vurguladı. Ayrıca, Başkan Yılmaz'ın da limanın kapatılmasına dair herhangi bir durumun söz konusu olmadığını ifade ettiğini dile getirdi. Anlayan, “Fatsa Limanı'nın işletmeciliği devam edecek” şeklinde konuşarak, kamuoyunu bilgilendirdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.