Anamur »

Bursa'da Sabah Namazı Kılan Sağlık Bakanı Hastaneleri Ziyaret Etti

Bursa’da sabah namazını kılan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, daha sonra hastaları ziyaret etti. Bakan, Dört Çelik Çocuk Hastanesi ve Dört Çelik Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde hastalarla ilgilendi.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sabah namazını Ataevler Şeyh Edebali Camii’nde kıldıktan sonra cemaatle sohbet etti. Ardından, Birlik Vakfı Ahmet Aktaş Yüksek Öğrenim Erkek Yurdu’na geçerek öğrencilerle kahvaltı yaptı. Güne erken başlayan Bakan, ilk olarak Dört Çelik Çocuk Hastanesi’ni, sonrasında ise Dört Çelik Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ni ziyaret etti. Ziyaretlerinde hastalarla yakından ilgilenen Müezzinoğlu, hastaların ve yakınlarının taleplerini dinleyerek sağlık hizmetleri hakkında bilgi aldı. Bakan Müezzinoğlu, ziyaretinin ardından Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile de bir görüşme gerçekleştirdi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.