Juventus, UEFA Şampiyonlar Ligi Yarı Finalinde, Real Madrid'i 2-1 Yenerek Avantaj Sağladı
Juventus, UEFA Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Real Madrid'i 2-1 mağlup ederek, final için önemli bir avantaj elde etti.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
Karşılaşma hızlı başladı ve Juventus, maçın 8. dakikasında Alvaro Morata'nın attığı golle öne geçti. Tevez'in vuruşunda, kaleci Casillas'tan dönen topu Morata ağlara gönderdi ve durumu 1-0 yaptı. Bu golden sonra Real Madrid, eşitliği sağlamak için baskı kurmaya başladı. Birçok tehlikeli atak geliştiren İspanyol ekibi, 27. dakikada Cristiano Ronaldo'nun golüyle skoru 1-1 yaptı. İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.
İkinci yarıda iki takım da dengeli bir oyun sergiledi. 56. dakikada Tevez, ceza sahasına girdiğinde Carvajal'ın müdahalesiyle yere düştü ve hakem penaltı kararı verdi. 57. dakikada penaltıyı kullanan Tevez, topu ağlara göndererek durumu 2-1 yaptı. Maçta başka gol olmayınca Juventus, karşılaşmayı 2-1 kazanarak final yolunda önemli bir avantaj elde etti.