Başbakanlık Yatırım Ajansı'nda Arda Ermut Yeni Göreve Başladı
Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı'nın yeni başkanı Arda Ermut oldu. Ermut, ajansın 2007'den bu yana görev yapıyordu ve son olarak Başkan Yardımcısıydı.
Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.
T.C. Başbakanlık Türkiye Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı (Başbakanlık Yatırım Ajansı - TYDTA) Başkanlığı görevine Arda Ermut atandı. Ermut, M. İlker Aycı'nın THY Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanmasının ardından bu görevi üstlendi. 2007 yılından beri ajans bünyesinde çalışan Ermut, son olarak Başkan Yardımcısı ve Kamu Özel Sektör Birliği (PPP) Daire Başkanı olarak görev yapıyordu.
1980 yılında Karaman'da doğan Arda Ermut, Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü'nden 2004 yılında mezun oldu. 2005-2006 yılları arasında Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi'nde Basın ve Halka İlişkiler Müşaviri olarak görev aldı. Ermut, ajans içerisinde 8 yılı aşkın süre zarfında Körfez ve Orta Doğu ülkelerinden sorumlu Proje Direktörlüğü, Hindistan'dan sorumlu Proje Direktörlüğü ve TYDTA Başkanı Başdanışmanlığı gibi önemli görevlerde bulundu.