Anamur »

Adana'da Trafik Polisi Ve Jandarma, Yayalara Yol Veren Sürücülere Çiçek Verdi

Adana'da trafik polisi ve jandarma, yayalara yol veren sürücülere çiçek dağıtarak kurallara uyum konusunda farkındalık yaratmayı amaçladı.

Adana'da gerçekleştirilen bu etkinlik, Trafik ve İlkyardım Haftası kapsamında sürücülerin bilinçlenmesi amacıyla düzenlendi. Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü, yayalara yol veren sürücüleri ödüllendirmek için yaya geçitlerinde polis ve jandarma görevlilerinin bulunduğu bir uygulama başlattı. Sürücüler, bu nazik davranışın kendilerini mutlu ettiğini ve trafik kurallarına uyulmasının önemini vurguladı. Bazı sürücüler, yaya geçidi kurallarını bilmeyen diğer sürücülerin varlığına dikkat çekerek, bu tür uygulamaların yaygınlaşmasını desteklediklerini ifade etti. Bu etkinliğin, toplumda trafik bilincinin artırılmasına katkı sağlaması bekleniyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.