Anamur »

Diyarbakır'da DİSKİ Olağan Genel Kurul Toplantısı Hafta Boyunca Sürüyor

Diyarbakır'da DİSKİ Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Olağan Genel Kurul toplantısı, hafta boyunca devam edecek oturumlarla birçok konuyu ele alacak.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğü'nün Olağan Genel Kurul toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilmeye başlandı. Toplantıda, Meclis 2. Başkan Vekili Azize Değer Kutlu başkanlık yaparken, ilçe belediye eşbaşkanları, meclis üyeleri ve DİSKİ Genel Müdür Yardımcıları da yer aldı. Kurulda, DİSKİ Genel Kurul ihtisas komisyonlarının oluşturulması, 2014 yılı faaliyetleri ve bilançosu, gelir-gider kesin hesabı gibi önemli konular ele alınacak. Ayrıca, atık suların kanalizasyon şebekesine deşarj yönetmeliğinde yapılan değişiklikler ve denetçi seçimi gibi konular da toplantının gündeminde yer alacak.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.