Anamur »

Malatya'da Akdoğan, Özal'dan Erdoğan'a Fetret Dönemi Yaşandığını Belirtti

Malatya'da sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya gelen Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Turgut Özal'dan Recep Tayyip Erdoğan dönemine kadar Türkiye'de bir fetret dönemi yaşandığını ifade etti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Malatya'da düzenlenen bir toplantıda, Türkiye'nin Turgut Özal'dan Recep Tayyip Erdoğan'a dek uzanan dönemde bir fetret yaşadığını belirtti. Bu toplantıya Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı. Açılış konuşmalarının ardından söz alan Akdoğan, Malatya'nın kendisine moral verdiğini ifade etti. Malatya'nın her zaman milletin adamlarına destek olduğunu vurgulayan Akdoğan, bu dönemde Türkiye'nin dünya ile birlikte yeniliklere açık olamadığını, aksine geriye gittiğini dile getirdi. Koalisyon hükümetleriyle birlikte terörün arttığını ve ülkenin krizler içinde boğulduğunu belirten Akdoğan, 28 Şubat sürecinin tüm Türkiye tarafından deneyimlendiğini anlattı. O dönemde yaşanan ekonomik krizlerin yöneticilerin beceriksizliği yüzünden meydana geldiğini vurgulayan Akdoğan, geçmişteki zorluklar karşısında pes etmediklerini ve mazlumlar için mücadele verdiklerini söyledi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.