Anamur »

Marmara ve Ege'de Cuma Günü Yağış Bekleniyor

Yurdun batı kesimlerinde etkili olan güneşli havanın, Cuma günü yerini yağışlı günlere bırakması bekleniyor.

Yurt genelinde son günlerde güneşli havanın tadını çıkaran vatandaşlar, Cuma günü yağışlarla karşılaşacak. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara, Ege ve Karadeniz kıyılarında meydana gelecek yağışlar konusunda uyarılarda bulundu.

Meteoroloji, bu gece saatlerinde Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'ın iç kesimlerinde, yarın sabah saatlerinde ise Bursa, Yalova ve Balıkesir'in kuzey ve doğu kesimlerinde yerel olarak kuvvetli yağışların olabileceğini bildirdi. Yağışların, olumsuzluklara yol açmaması için vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmalarını önerdi.

Ege Bölgesi'nde ise gece saatlerinde Muğla ve Aydın çevrelerinde gök gürültülü sağanak yağışların etkili olması bekleniyor. Cuma günü de bu yağışların devam edeceği tahmin ediliyor. Karadeniz kıyılarında ise bugün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağışların, Cuma boyunca süreceği öngörülüyor.

Cumartesi günü ise güneşli havanın geri döneceği belirtiliyor.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.