Anamur »

İstanbul Bahçelievler'de Akşam Saatlerinde Fırtına Nedeniyle Ağaçlar Devrildi

İstanbul Bahçelievler'de akşam saatlerinde etkili olan fırtına nedeniyle bazı ağaçlar devrildi. Olay sırasında yolda kimsenin olmaması, büyük bir kazanın önüne geçti.

İstanbul'da meteoroloji tarafından yapılan uyarıların ardından akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağmur ve fırtına, Bahçelievler Yenibosna bölgesinde etkisini gösterdi. Aniden ortaya çıkan fırtına ile birlikte iki ağacın devrildiği görüldü. Neyse ki, devrilen ağaçların bulunduğu yolda o sırada kimsenin olmaması, olası yaralanmaları engelledi. Yerel halk, fırtınanın etkisinin devam etmesi nedeniyle dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.