Anamur »

Bursa Gemlik'te Açılışta Gençlere Öz Saygı ve Güven Vurgusu

Bursa'nın Gemlik ilçesinde gerçekleştirilen okul açılışında Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, gençlere öz değerler ve güven konularında önemli nasihatlerde bulundu.

Bursa’nın Gemlik ilçesinde, hayırsever iş adamı Ali Kütük tarafından yaptırılan ortaokulun açılışında, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu gençlere seslendi. Açılışta gençlerin başarılı olmaları için öz saygı, öz değer ve öz güvene sahip olmaları gerektiğini belirten Müezzinoğlu, “Bize düşen görev, gençlerin geleceğe ait vizyonlarına değer katmaktır. Onlara daha iyi mekanlar ve imkanlar sunmalıyız. Gençlerin özgür düşünebilmeleri ve üretken olmaları için alan yaratmalıyız” dedi. Müezzinoğlu, Türkiye’nin her yaşta bir milyondan fazla gencinin olduğunu ifade ederek, “Sevgili gençler, öz değerlerinizi koruyun. Öz güveniniz ve saygınız varsa, başarılı olursunuz” diye ekledi.



Gençlere Güveniyoruz

Müezzinoğlu, Türkiye’nin geleceğinin gençlerin vizyonu ve üretkenliği ile daha güzel olacağına inandığını vurguladı. “Gençlerimizin milli ve manevi değerlere sahip çıkması, bizi başarıya götürecektir” diyen Bakan, gençlerin bayrağı göklerde daha güçlü dalgalandırma gayreti içinde olacağına inandığını ifade etti.



Açılış töreninde, Bakan Müezzinoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve diğer davetlilerle birlikte okulun kurdelesini keserek dualar etti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.