Anamur »

Antalya'da Lütfi Elvan, Muhalefetin Vaatlerini Eleştirdi

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, muhalefetin projeye dayanmayan vaatlerinin ülkeye zarar vereceğini ifade etti. Elvan, bu tür yaklaşımların hayat pahalılığını artıracağını belirtti.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvan, Antalya'nın Kemer ilçesinde partisinin seçim koordinasyon merkezinin açılışına katıldı. Burada yaptığı konuşmada, muhalefet partilerinin vaatlerinin somut projelere dayanmadığını vurguladı. Elvan, "Proje yok, sadece para dağıtma vaadi var. Bu da hayat pahalılığını artırır" dedi. Ayrıca, Kemer-2 Köprülü Kavşağı'nın seçimlerden önce tek şerit olarak açılacağını müjdeleyerek, Kemer'deki diğer projelerin de devam edeceğini açıkladı. Elvan, Antalya'ya yapılacak iki hızlı tren projesinin de müjdesini verdi. "Eskişehir’den Antalya’ya ve Antalya’dan Konya’ya hızlı tren hatları yapacağız" dedi. Elvan, muhalefetin vaatlerinin ülkeyi zor durumda bırakacağını ve Türkiye'nin bu tür bir yönetime dayanamayacağını belirtti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.