Anamur »

Kocaeli'nde 55 Ülkenin Öğrencileri Kültürlerini Tanıttı

Kocaeli'nde 55 farklı ülkeden gelen yabancı öğrenciler, kültürel zenginliklerini tanıtmak amacıyla bir araya geldi. Etkinlik, Perşembe Pazarı alanında gerçekleştirildi.

Dünyanın dört bir yanından Türkiye'de üniversite eğitimi almak üzere gelen öğrenciler, Kocaeli'de düzenlenen Uluslararası Öğrenci Buluşması'nda buluştular. Türkiye'nin 30 ilinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen etkinlikte, Kocaeli ayağında öğrenciler kendi ülkelerine ait stantlar kurarak kültürel öğelerini sergiledi. İzmit'teki Perşembe Pazarı alanında gerçekleşen etkinlikte, öğrenciler eğlenceli anlar yaşadı. Türk kültürüne ve insanına olumlu bir bakış açısıyla yaklaşan katılımcılar, Türkiye'de olmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Ayrıca, Kocaeli'nin İstanbul'dan daha güzel olduğunu belirten öğrenciler, Uluslararası Öğrenci Buluşması'nın da oldukça başarılı geçtiğini vurguladılar.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.