İstanbul Beyoğlu'nda "Güçlü Anneler, Güçlü Türkiye" Temalı Yürüyüş Gerçekleştirildi
İstanbul Beyoğlu'nda düzenlenen yürüyüşte AK Parti Kadın Kolları, anneler için bir araya geldi. Yürüyüşte anneler çeşitli dillerde afişlerle destek verdi.
Anneler Günü dolayısıyla AK Parti İstanbul İl Kadın Kolları tarafından Beyoğlu'nda "Güçlü Anneler, Güçlü Türkiye" temalı bir yürüyüş gerçekleştirildi. Türkiye'nin 81 ilinde aynı anda düzenlenen etkinliğe AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, Kadın Kolları Başkanı İffet Polat ve partinin kadın milletvekili adayları katıldı.
Yürüyüş boyunca katılımcılar, "Anneler Gününüz kutlu olsun" yazılı afişlerle çeşitli dillerde desteklerini gösterdi. Etkinlikte İffet Polat ve Selim Temurci, annelere çiçek vererek özel günlerini kutladı.
Yürüyüşün sonunda İffet Polat, "Her anne güçlüdür. Güçlü anneler güçlü Türkiye demektir" diyerek tüm annelerin gününü kutladı. Polat, AK Parti'nin 12 yıllık iktidarı süresince kadınlara verdikleri önemi vurguladı. Kadınların toplumda daha ileriye gitmesi için sürekli destek sağladıklarını belirtti.
İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de açıklamasında, doğudan ve güneydoğudan annelerin katılımına dikkat çekti. Kayıp evlatları için duyduğu üzüntüyü dile getirerek, Türkiye'de annelerin gözyaşlarının dinmesi gerektiğini ifade etti. Ayrıca, kadın-erkek eşitliği ve kadına yönelik şiddetle mücadele konularında AK Parti'nin yaptığı çalışmalara değindi.