Güncel »

Ankara Ulus'ta Rüzgarlı Camii'nin Temel Atma Törenine Bülent Arınç ve Veysel Eroğlu Katıldı

Ankara Ulus'ta gerçekleştirilen Rüzgarlı Camii temel atma töreninde, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, cami inşaatlarının hızlı ilerlediğini vurguladı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ve Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara'nın Ulus semtinde Rüzgarlı Camii'nin temel atma törenine katıldı. Törende konuşan Arınç, cami inşaatlarının hızla tamamlandığını belirterek, "Bir cami inşaatına başlarsanız bitmemesi mümkün değil. Allah hayrını veriyor, hayır sahipleri ortaya çıkıyor. El çabukluğu ile çok kısa zamanda cami hayırlarımızı bitiriyoruz." dedi.

Arınç, her yıl Mayıs ayının ilk haftasında vakıf haftası düzenlediklerini ve bu dönemde her sene farklı konularda toplantılar yaptıklarını ifade etti. Bakan Eroğlu ise Rüzgarlı Camii'nin güzel bir yapı olacağını belirterek, caminin inşasında Afyon'dan mermer getirileceğini açıkladı. Ayrıca, Arınç, öğrencilik yıllarında Rüzgarlı Sokak'ta yaşadığı anıları da paylaştı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.