Siyaset »

Ankara'da Çavuşoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Kocias ile buluştu

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias ile Ankara'da bir araya geldi. Görüşme, basına kapalı olarak devam etti. Kocias, NATO Dışişleri Bakanları toplantısı için Türkiye'yi ziyaret etti.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kocias ile Ankara Palas'ta bir görüşme gerçekleştirdi. Gazetecilerin görüntü almasının ardından, toplantının basına kapalı bölümüne geçildi. Kocias'ın, NATO Dışişleri Bakanları toplantısına katılmak üzere Türkiye'ye geldiği öğrenildi.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.