Gaziantep'te İnşaatta İskelenin Çökmesi Sonucu 1 Kişi Hayatını Kaybetti, 1 Kişi Yaralandı
Gaziantep'te inşaatta meydana gelen iskelenin çökmesi sonucu bir işçi hayatını kaybederken, bir diğer işçi hafif yaralandı.
Gaziantep'in 4. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir inşaat alanında, su tesisatçısı olarak çalışan Necati Mortaş (29), iskelenin kırılması sonucu yaklaşık 4 metre yükseklikten yere düştü. Olayda Mortaş hayatını kaybederken, arkadaşı kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Çalışanların durumu sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptı.
Necati Mortaş, ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Mortaş'ın 4 yıl önce evlendiği ve 2 yaşında ile 8 aylık iki çocuğunun olduğu öğrenildi. Cenaze Gaziantep Adli Tıp Morguna kaldırıldı ve otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülmektedir.