Güncel »

Ordu'da Fındık Bahçesinde 3 Metrelik Yılan Bulundu

Ordu'da bir fındık bahçesinde karşılaşılan 3 metrelik yılan, vatandaşları korkuttu. Yılanı öldüren Mahir Cesur, sosyal medyada paylaşımlar yaparak yaşadığı olayı anlattı.

Ordu'nun Şenocak Mahallesi'nde fındık bahçesinde ot biçen Mahir Cesur, 3 metrelik dev yılan ile karşılaştı. Yılanı uzun uğraşlar sonucunda öldürmeyi başaran Cesur, bu anı sosyal medya üzerinden paylaştı. Ordulular, yılanın boyu ve kalınlığı karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi. Mahir Cesur, daha önce böyle büyük yılanlar gördüğünü ancak bu kadar uzun bir yılanla karşılaşmanın kendisini oldukça korkuttuğunu ifade etti. Olayın ardından sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar büyük ilgi gördü.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.