Akdeniz »

Mersin Akdeniz Belediyesi Bahar Temizliği Kampanyası Düzenledi

Mersin Akdeniz Belediyesi, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, parklar ve mesire alanlarında bahar temizliği gerçekleştirdi. Çalışmalar Adanalıoğlu Mahallesi ve Toroslar'da yapıldı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Mersin’in merkez ilçesi Akdeniz'de, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü tarafından düzenlenen bahar temizliği kampanyası devam ediyor. Ekipler, Adanalıoğlu Mahallesi'nde bulunan Eylül Parkı, İbrahim Hekim Türbesi ve çevresindeki mesire alanında kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Ayrıca, Toroslar ilçesindeki 68’liler Barış ve Kardeşlik Ormanı da temizlendi. Çalışmalar sırasında ağaçların budama işlemleri yapıldı, çim alanlar biçildi ve yabani otlar temizlendi. Ormandaki Üç Fidan Anıtı ve Nazım Hikmet Anıtı da etkinlik için hazır hale getirildi. Temizlik çalışmalarına Akdeniz Belediyesi Eş Başkan Yardımcıları Sebahat Gençtarih Cebe ve Hakim Baykara da katıldı. Yaklaşık 200 dönümlük alana sahip ormanda çalışan işçilere kahvaltı verildi. Eş Başkan Yardımcıları, vatandaşların sıkça kullandığı alanların temizliğine önem verdiklerini ve bu tür hizmetlere devam edeceklerini belirtti.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.