Akdeniz »

Ankara'da Avukatlık Yapan Ünal Demirtaş, Zonguldak Ereğli'den Aday Gösterildi

CHP'nin Zonguldak 2. sıra milletvekili adayı olan Ünal Demirtaş, Ankara'da avukatlık yapmaya devam ederken, bu duruma tepkiler yükselmeye başladı.

CHP'nin Zonguldak 2. sıra milletvekili adayı Ünal Demirtaş'ın, Ankara'da avukatlık yapması ve seçim çalışmalarını otelde sürdürüyor olması eleştirilere yol açtı. AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Demirtaş'ın Ereğli'ye olan katkılarını sorgulayarak, "Ereğli de yaşamayıp, Ereğli'nin bir mahallesini bilemeyecek bir kişinin, 'Ereğliliyim' demesi doğru değil" dedi. Çakır, Ereğli'nin gerçek sorunlarını bilen ve bu sorunlara çözüm üretebilen kişilerin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, Demirtaş'ın Ereğli'ye katkı sunacak projelerini halka açıklaması gerektiğini belirtti.


Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.