Akdeniz »

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Iğdır'da düzenlediği mitingde kalabalığa hitap etti ve birlik mesajları verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Iğdır'da düzenlediği mitingde, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Hiçbir etnik ayrım aramıza fitne sokamaz" dedi.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Kars mitinginin ardından Iğdır Havaalanı'na inerek, burada partilileriyle bir araya geldi. Mitingde coşkulu bir kalabalığa hitap eden Davutoğlu, "Iğdır güneşin doğduğu yerdir. Buradaki insanlarla gurur duyuyoruz. Iğdır, üç ülkeye komşu olan bir yer ve sizler bizleri temsil ediyorsunuz. Biz, Türkiye Cumhuriyeti'nin tüm vatandaşlarını insan onuru içinde seviyoruz" ifadelerini kullandı. Davutoğlu, konuşmasında ayrıca, "Bütün Kafkasya'ya barış gelsin" mesajını vererek, dostluk çağrısında bulundu. Mitingde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da eleştirilerde bulunan Davutoğlu, "Bu topraklara mazlumları asla geri vermeyiz" dedi. Mitingin sonunda, Iğdır’a yapılan yatırımları anlatan Davutoğlu, konuşmasını ezanın okunmasıyla sonlandırdı.


Bilgi: Instagram'da @mersinhaber'i takip ederek anlık gelişmelerden daha hızlı haberdar olabilirsiniz.

Daha fazlası ve daha hızlı bilgi için sizde;
Facebook'ta @mersihnaber 'i
Instagram'da @mersinhaber 'i veya
Twitter'da @mersinhaber 'i takip edebilirsiniz.
İlk olarak anlık gelişmeleri sosyal medya hesaplarımızdan paylaşıyoruz.. Dilerseniz sosyal medya hesapları üzerinden sizlerde bir olayı ihbar edebilir veya bir gelişmeden bizleri haberdar edebilirsiniz.